El cap de setmana del 24 i 25 de Maig es realitzaran les jornades per poder visitar els tallers dels artistes, artesans i algun espai d'exhibició d'arts visuals a Poblenou (districte de Sant Martí).

Els centres de creació d'art i artesania pioners del barri tornaran a realitzar aquesta activitat conjunta amb dues edicions anuals (l'altra es porta a terme al setembre), a traves de la qual es podran visitar els tallers on creen i traballen els artistes, conèixer els processos i les tècniques que els creadors utilizen en el seu treball creatiu de primera mà, veure la seva obra in situ, a més de poder conèixer els espais i centres on s'ubiquen els seus espais de treball.

En aquesta edició participen 19 centres i espais per a la creació principalment orientats a les arts visuals i plàstiques i més de 120 artistes.

Els tallers participants són:
Associació Amistat 14 (Sala Ramona), Col·lectiu BAJEL, Espai Nyam Nyam, Estudi-taller Antoni Yranzo, Hangar, La Escocesa-Centre de Creació d'Arts Visuals, La Fundició de Poblenou, La Plataforma BCN, Loft 85, Mediodesign, MQ Creative Lab, NauArt, Quadrat 9, Espronceda 164 Taller d'Art, Taller VINENT/La Contrasenya, Stay Hungry Stay Foolish, Zona. Factoria d'art, Taller de Luz Dartearte i Taller d'Artistes Plàstics.

En paral·lel, els espais participants organitzaran tota una sèrie d'activitats creatives i obertes a tots els públics, tant conjuntament com individualment. Les activitats previstes estan destinades a sorprendre i a impulsar la participació i la creativitat de la gent de totes les edats que assisteixi als TOP.

Els Tallers Oberts de Poblenou de Maig s'emmarquen dintre de l'esdeveniment de la ciutat Barcelona Tallers Oberts Barcelona, pel qual els tallers dels creadors dels districtes de Gràcia, Sarrià, Ciutat Vella, Poble Sec i Sant Martí, obriran les seves portes en els caps de setmana compresos dintre del període 09 i 25 de Maig. Tallers Oberts Barcelona es organitzat A-FAD (Artistes i Artesans del FAD) i el FAD (Foment de les Arts i del Disseny) amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.


Mapa TallersActivitats i Programació

Informació Circuit de Bicicletes

Circuit de Bicicletes durant els Tallers Oberts Poblenou

Passeja amb bici tot descobrint l'art contemporani del Poblenou.
Gràcies al suport de Pedal Bike oferim 12 bicicletes, però a més pots portar la teva.

TOP et convida a recórrer el barri i a conèixer tots els tallers amb bicicleta: serà un passeig per l'art, la cultura i l'arquitectura del Poblenou.

Es realitzaran quatre sortides els dos dies de Tallers Oberts des del centre cívic Can Felipa (C / Pallars, 277).

Reserva la bici o porta la teva i nosaltres posem la resta!!!

La reserva de bicicletes s'ha de fer fins 1 dia abans de cada circuit a través de l'email info@nauart.com (es pot fer una reserva d'un màxim 2 bicicletes per persona. Inclou "Reserva bicicletes TOP Setembre" en el títol del missatge i espera confirmació per part de l'organització). També es pot reservar presencialment al Punt D'Informació dels TOP.


Pots consultar els horaris i dates a continuació:


Pots consultar els horaris i dates a continuació:
Convocatòria voluntaris informadors
Tallers Oberts Poblenou - Maig 2014

Amb motiu dels Tallers Oberts de Poblenou que tindrán lloc els dies 24 i 25 de maig, sol·licitem guies-informadors voluntaris per realitzar les següents activitats:

Servei de Punt d'informació:
Atenció als usuaris / informació sobre els espais participants, localitzacions i activitats dels TOP en els espais i generals.       Més informació...

Dinamitzador/a Circuit de bicicletes:
Servei de guia en les visites dels circuits de bicicletes entre els diferents centres participants en els TOP. Es posarà una bicicleta a la seva disposició.       Més informació...


Contacte

Organitza

Amb el suport de

Col·labora
Districte de Sant Martí

Coordinadora d'Entitats de Poblenou

Miniguide

BCN OR DIE


URBAN RULES BCN

Audiovisual City

For free

Pedal Bike Rental